Fotografija

Družinska fotografija

Vedno je lepo videti čudovite, po hiši izobešene, fotografije družine, ki ta dom naseljuje. A kaj, ko je pogosto težava, da se nam je dandanes težko zaustaviti in jih narediti; ko pa se, so to le hitri in pogosto neimpresivni kliki na telefon, ki niti približno ne zaobjamejo radosti trenutka, ali pa še huje zahtevajo žrtev očeta, da sliko posname, in sam ni na njej. Gotovo se je že marsikdo od vseh nas znašel v tej situaciji.

Zato predlagam rešitev. Vzemite si nekaj časa, in se prepustite fotografski izkušnji, ki ste si jo vedno želeli. Pustite mi, da odvzamem to breme iz vaših ramen in zajamem tisti lep trenutek, ki ga boste z veseljem obesli nad kamin. Kontaktirajte me za več informacij ali ponudbo.

Fotografiranja koncertov in dogodkov

Čeprav je dandanašnji mnogo dogodkov zajetih le prek videa, je fotografija dogodkov še vedno izjemnega pomena. Še posebej za organizatorje in oglaševalce, saj se za prihodnja oglaševanja in komuniciranje tako z novinarji kot z ostalim svetom lahko veliko pove skozi le nekaj fotografij. Živimo namreč v času, ko je vsaka minuta naše pozornosti izjemno vredna, in fotografija je tegadelj še tako bolj zgovorna.

Če torej potrebujete kvalitetnega fotografa dogodkov, mjuziklov, spektaklov, ipd., vam lahko jaz zajamem tiste trenutke, ki bodo vzele pozornost od ostalih objav.

Poročna fotografija

Poroka je en od najpomembnejših dni v naših življenjih. Naj torej to ne bo dan, ko se ženin, nevesta, starši in povabljenci obremenjujejo s fotografijami. Naj bo to dan, ko bodo vse oči uprte v ta čudovit trenutek, ne pa mnoštvo pametnih telefonov.

Kontaktirajte me, če bi radi delali z menoj.

Josiah and Becca got married | Matic Jelovčan Design